RRETH NESH!
Firma Bardho Group sh.p.k tregeton me cmime shume avantazhuese aksesore dhe materiale me shumice per prodhuesit e ulluqeve qe nuk kane makineri per prodhimin e aksesoreve.

Bardho Group sh.p.k eshte nje nga kompanite me te medha te prodhimit te ulluqeve ne Shqiperi.
Ajo lindi si nje kompani private e formuar ne vitin 2005 me qellimin e vetem qe te jete sa me afer kerkesave te konsumatoreve per nje cilesi te larte dhe kosto te ulet.
Avantazhi konkurues i kompanise tone eshte prodhimi me kosto te ulet dhe eficenca e larte ne procesin e prodhimit.
Bardho Group sh.p.k. eshte e fokusuar vetem ne nje segment tregu, ne prodhimin e ulluqeve te cilat kane disa karakteristika te vecanta: Jete te gjate, lyerje me furre, montim te thjeshte etj.
Rregullat baze ne te cilet mbeshtetet kompania jone jane: Te plotesoje te gjitha kerkesat e klienti duke ruajtur cilesine e materialeve, duke mos ndaluar procesin e punes te klienteve tane, te kete komunikim te qarte dhe te vazhdueshem me klientin, te jap asitence deri ne perfundimin e punes duke arritur qellimin tone kryesor "Klienti gjithmon i kenaqur"

Disa nga produktet tona: Ulluqe te ndryshem, tuba shkarkimi rethor, tuba katerore, varanga, kaseta ulluku, gota shkarkimi, impiove, ballore, kallkan, kendore, pikore, lugje te brendeshme, kulmore, ganxha, stafa mbajtese, tapa, silikon me baze metalike, fasheta tubi, brraga, brryla, ulluk rethor, ulluk bakri, ulluk alumini, ulluk llamarine e lyer, ulluk xingato, ulluk i kuq, ulluqe jeshil, ulluk imitim bakri, ulluk i bardhe, ulluk gri, ulluk kaf e erret, ulluk ngjyre cokollote, ulluk ngjyre tulle, kende ulluku, plumb per izolime dhoma radiografike, shkalle per papafingo, dritare catie, llamarina per mbulim, unaza oxhaku, ventilator oxhaku, kapa aspirimi ne inoks per restorante, tuba aspirimi, rulona llamarine me ngjyre me prerje te ndryshme, tabak bakri, tabak alumini,tapa maskimi, zbukuruse catie, percina bakrri, gershere llamarine, llamarine me vrima per ajrosje, etj.
Copyright © 2013 ENRIK
Adresa: Magazina Nr.1 Mbikalimi i Kamzes (vile e verdhe 3 kateshe) TIRANE
Telefon: +355 67 20 44 140 / +355 67 20 44 142